Το όνομά μου είναι Νεφέλη Λιονάκη. Γεννήθηκα το 1986 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Από μικρή ασχολήθηκα με τη ζωγραφική και τις κατασκευές. Το 2004 μπήκα στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Γεωλογίας όπου και αποφοίτησα μετά από λίγα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου άρχισα να κατασκευάζω κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτός ο χώρος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, γι’αυτό λίγο καιρό αργότερα παρακολούθησα μαθήματα αργυροχρυσοχοΐας σε μία ιδιωτική σχολή της Πάτρας.

Από τη στιγμή που επιλέγεις να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο, η φαντασία σου “κρατάει το τιμόνι” και δεν γνωρίζεις που θα σε οδηγήσει..μια εικόνα..ένα συναίσθημα..μια μυρωδιά..ένα όνειρο..μπορεί αρχικά να αποτυπωθεί σαν σχέδιο στο χαρτί και έπειτα να μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο αντικείμενο.

Στο site θα βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολύ αγάπη και μεράκι. Μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ασήμι 925, ξύλο, ορείχαλκος, αλπακάς, ηφαιστειακές πέτρες, ημιπολύτιμοι λίθοι, χάντρες, κερωμένα νήματα, δέρματα, μεταξωτά κορδόνια, σμάλτα, καθώς και οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τη φαντασία μου και να κάνει ιδιαίτερη και ξεχωριστή την κατασκευή μου.